Περιγραφή
Προτείνουμε το καπάκι να είναι κλειστό κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Με αυτόν τον τρόπο τα ψητά σας θα διατηρήσουν τους ζωμούς τους και θα ψηθούν σε λιγότερο χρόνο. Παράλληλα οι απώλειες θερμότητας θα είναι μικρότερες με αποτέλεσμα να έχετε μικρότερη κατανάλωση σε κάρβουνο.
Επιπλέον με κλειστό καπάκι ο ζεστός αέρας που κυκλοφορεί στο εσωτερικό της ψησταριάς κάνει πιο έντονη τη χαρακτηριστική μυρωδιά του ψητού στο κάρβουνο που όλοι αγαπάμε στο φαγητό.